Jump to content

Issues with SECTR stream


drcfrx
 Share

Go to solution Solved by Bryan,

Recommended Posts

Hi,

There are issues with SECTR Stream (Sector Complete 2019 on Unity 2019.4.32, with only MicroSplat).

On Import the Terrain loose some Properties values that are reset to Default:

Grouping ID is changed to 0 if it was something else, annoying since it introduce gaps since Tiles do not autoconnect anymore (if ID was different)
AutoConnect is deactivated
Base Map Distance is reset to 0, and this one is changed back to 0 after a while even after I modified it by hand  several times, and sometimes it reset it to 512 (I had entered 1024). I don't know why it's 512 since I don't think it's the default value.

All this properties are just not included in the Import method, probably why they take default values in part, but there's is probably another script messing with these.

I only have MicroSplat active in this scene, and it doesn't mess with Terrain values so it's not it.

 

Speaking of which couldn't any code copy/paste the MicroSplat component on Export and Import? it's very annoying to do it by hand everytime on a large number of chunks. I tried to code that but without success yet. Couldn't a EditorUtility.CopySerialized do that?

 

Thank you !

Link to comment
Share on other sites

I found also issues with only Gaia Pro 2021  and Sectr 2019 complete. After export and when I import I noticed terrains are pink and looses their material. I don't know  what else are lost.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • Solution
On 3/20/2022 at 11:19 PM, Mattis89 said:

I found also issues with only Gaia Pro 2021  and Sectr 2019 complete. After export and when I import I noticed terrains are pink and looses their material. I don't know  what else are lost.

You would need to make sure that you are sending the terrain layers along with the terrain data. 
If exporting, make sure that you include the materials attached as well. 

Link to comment
Share on other sites

Yeah I guess that's the issue since terrain data is in a different folder. But all good now I got it sorted out. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...