Jump to content

Fixed floating point won't deactivate.


Gettinng IT up
 Share

Recommended Posts

Hey i'm having a odd issue. i enabled fixed floating point for my scene when i first made it but i've tried to disable but i can't seem to. i've deactivated the fixed floating point button in the Gaia runtime components but it seems to auto re-add it when i play the game.... any ideas? (i'm using Gaia's additive terrain loading)

Link to comment
Share on other sites

Also this might be better to put this in a different post but my vegetation glitches out for a sec when i turn my character. It disappears for a sec.(my game is third person)

Link to comment
Share on other sites

For the floating point fix issue please see my first and my last reply in this thread:
https://canopy.procedural-worlds.com/forums/topic/120-entire-terrain-just-disappears-when-i-move-big-distances/
You should be able to deactivate the floating point fix from the Terrain Loader Manager (first reply). However in this thread there was an issue where a bool for the fix was still set in the Terrain Scene Storage for some reason, the fix was then to remove it from there manually (last reply)

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Tell a friend

    Love Unity 3D World & Game Creation Tools - Canopy - Procedural Worlds? Tell a friend!
  • Interesting Articles

    1. 42

      GeNa Pro City Generator

    2. 1

      World Creator + Gaia

    3. 1

      Gena decorator??

    4. 1

      Objects spawning at unexpected position in segmented scene.

    5. 1

      GeNa pro shows error while loading.

×
×
  • Create New...