Jump to content

Street Lamps not working properly (Not syncing with Gaia Time of Day)


NoobsGaming
 Share

Recommended Posts

Hi there, 

 

I'm having issues with the street lights that I spawned along the road with GeNa. I believe that I've isolated the problem to be with the Gaia Time Of Day Light Sync Script thats attached to the spot lights. It's not syncing correctly. When I disable the time of day script the light works just fine. But when I try to enable the code it doesnt matter what time of day I set it to, the script just disables the light. I've tried using Time of Day and just setting the lighting profile in Gaia to "Night" both approaches yield dead street lamps. Below is list of what i think is pertinent info. Please let me know if you need anything else to provide help, and I'll produce it in as timely a manner as I can. Thanks! 

 

I'm using Universal Render Pipeline (and let Gaia assign it's default URP asset) it assigned UPRenderPipelineAsset PWS UP 8.2.0

Unity Version 2021.3.6f1

I haven't updated the new GeNa or Gaia that just came out yet. So still on the previous versions. (the files were downloaded from canopy on 7/23/2022) for both assets. 

Link to comment
Share on other sites

I am looking into this! 
I believe this was already fixed but I need to check. 
What version are you using for GeNa Pro?
Can you update to the latest GeNa Pro and see if its working and let me know? 
 

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Bryan said:

I am looking into this! 
I believe this was already fixed but I need to check. 
What version are you using for GeNa Pro?
Can you update to the latest GeNa Pro and see if its working and let me know? 
 

 

 

Hey there Bryan, 

 

Thanks man! Will update now, and let you know how it turns out.

 

The file is GeNaPro3320.unitypackage So, 3.32?

Link to comment
Share on other sites

Hey there @Bryan

 

I updated GeNa Pro. Still not working. Should I update my Gaia 2021 Pro as well? Is there anything special I need to do when updating Gaia in an active project? 

 

thanks for the help!

 

~Keith 

Link to comment
Share on other sites

I have talked to the team about this. 
They are investigating the issue, as to why its not working! 
 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Tell a friend

    Love Canopy - Procedural Worlds? Tell a friend!
  • Need help?

    We work with some of the biggest brands in global gaming, automotive, technology, and government to create environments, games, simulations, and product launches for desktop, mobile, and VR.

    Our unique expertise and technology enable us to deliver solutions that look and run better at a fraction of the time and cost of a typical project.

    Check out some of our non-NDA work in the Gallery, and then Contact Us to accelerate your next project!

×
×
  • Create New...